Skip to main content

Christina Knudsen Consulting

Du er altid velkommen til at skrive til mig på mail@christinaknudsen.com eller ringe på nedenstående telefonnummer:

Tlf. +45 50543735

Kundeudtalelser

Jeg har haft et forløb hos Christina, som har rådgivningsvirksomheden Christina Knudsen Consulting. Jeg var nået til et sted, hvor jeg var i tvivl om, hvilken vej jeg skulle gå med min virksomhed.

Christina viste mig en tydelig retning, hun gav mig svar på mine spørgsmål, og jeg fik håndgribelige værktøj, som kunne bruges efter hver session. Hun hjalp mig med at se min virksomheds styrker og muligheder.

Jeg vil gerne takke for et fantastisk forløb og kan kun anbefale at bruge Christina, hvis du vil udvikle dig selv og din virksomhed.

HenrikOwner and founder, Innsteel

Vores virksomhed stod på et tidspunkt overfor store forandringer, og vi måtte tænke nyt i forhold til vores produkter. Vi tog en række samtaler med Christina, og det var forbløffende at opleve hvordan Christina kunne sætte sig ind i vores sted og tale direkte ind i vores situation.

Vi fik idéer op på bordet, som vi aldrig selv kunne have set. I dag nyder vi godt at flere af de ting, der kom ud af forløbet. Nogle idéer er stadig på tegnebrættet. Men vi er blevet klare på, hvad vi skal og ikke skal tilbyde markedet.

MartinLeder, IT-virksomhed

Det er med taknemmelighed, jeg skriver til dig.
I dagene efter sessionen er brikkerne i mig på plads, og processen er afsluttet, for at det nye kan se dagens lys. Ved din hjælp så jeg fortiden, nutiden og fremtiden i et klart lys. Med styrke og beslutsomhed kan jeg igangsætte og følge min vej.

Tak for nærvær, ord og evnen til at forbinde følelser og tanker i mig - helheden fremstår nu klar og præcis.

Mange ville få glæde og gavn af din intuition, viden og empatiske evne til at formidle og sætte ord på det, som er usynligt. Tak!

UllaPsykolog

I 2021 fik jeg rådgivning fra Christina i forbindelse med vigtig rekrutteringsproces i vores virksomhed. Vi talte sammen nogle gange, og jeg præsenterede hende for en række kandidater.

Jeg var meget overrasket over, hvor god sparring jeg fik. Og sikke indsigtsfulde refleksioner, vi fik vendt sammen. Christina har en særlig evne til at mærke efter, hvad der er vigtigt og hun kan kommunikere det på en ydmyg, men præcis og inspirerende måde.

Jeg har aldrig fortrudt det valg vi traf dengang, og jeg kan varmt anbefale Christina.

MellemlederDansk produktionsvirksomhed

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Christina, som har været en utrolig hjælp for mig i min søgen efter klarhed og forståelse. Hendes evner og indsigt har virkelig haft en positiv indvirkning på mig, og jeg føler mig privilegeret over at have mødt hende.

Christina har en unik evne til at skabe en dyb forbindelse og forståelse på en måde, der føles både kærlig og håndgribelig. Hendes indsigt og rådgivning har hjulpet mig med at se sammenhænge og mønstre, som jeg tidligere ikke havde lagt mærke til. Hun har formået at sætte brikkerne på plads for mig på en måde, der har givet mig en større indsigt i mig selv og mine relationer.

Jeg er dybt taknemmelig for den rådgivning, jeg har modtaget fra Christina, og jeg kan varmt anbefale hende til alle, der søger klarhed og perspektiv i deres liv.
Hendes evner som rådgiver og hendes dygtighed til at formidle budskaber på en kærlig og håndgribelig måde er virkelig bemærkelsesværdig.

Tak, Christina for din uvurderlige hjælp og støtte. Du har gjort en afgørende forskel i mit liv.

AmalieGrafiker

Christinas rådgivning har givet mig tryghed og tillid til, at jeg er på rette vej. Nu forstår jeg, de udviklingsmuligheder, der er i mit job, og ser løsninger ift. de udfordringer, jeg arbejdsmæssigt kan støde på.

Jeg kan varmt anbefale Christina. Hun er ægte og har stor indsigt. Hun er fantastisk til at formidle budskaber, og giver dem videre i øjenhøjde. Budskaberne, hun modtager og formidler, bliver behandlet med stor respekt og ydmyghed.

LineKreditrådgiver