Skip to main content

Rådgivning for privatpersoner

Jeg kan hjælpe dig med at udvikle dit potentiale, både personligt og karrieremæssigt. Måske har du midlertidigt mistet retning, og ønsker at få mere livskvalitet og glæde. Du vil gerne have indsigt i dine potentialer, udviklingsområder og arbejde hen imod en dybere udvikling og forandring. Måske ønsker du også at styrke din intuition. 

Jeg tilbyder 1-1 intuitiv rådgivning, som kan øge din bevidsthed om dine potentialer og mål. Jeg hjælper dig med at finde løsninger, og du vil blive præsenteret for vigtige temaer og potentialer, som vi kan arbejde med. Jeg vil give dig konkrete og brugbare værktøjer, herunder lære dig at bruge din egen intuition. Mit mål er at hjælpe dig med din udvikling hen imod en retning, der skaber værdi – personligt såvel som karrieremæssigt. 

Et forløb kan eksempelvis omfatte:

  • Afklaring af professionelle og personlige mål
  • Styrke bevidstheden om dine potentialer og muligheder
  • Fokus på at leve og lede mere intuitivt
  • Hjælp til at fjerne eventuelle blokeringer, der begrænser din udvikling
  • Konkrete råd og redskaber til at skabe ro og balance

Før et forløb starter, afholder vi en afklarende samtale, som er inkluderet i prisen, hvor vi taler om dine behov og forventninger. Sessionerne kan foregå både som fysisk fremmøde, telefonisk eller online via Microsoft Teams.

Kort forløb

Det korte forløb strækker sig over 2 sessioner, hver af ca. 60 minutters varighed. Intuitiv rådgivning er en effektiv metode til at få hjælp til at træffe vigtige beslutninger. Dette gælder både personlige og karrieremæssige beslutninger, såsom valg af uddannelse, jobskifte, opstart af virksomhed, flytning mv.

Se priser
Fuldt forløb

Det fulde forløb strækker sig over 4 sessioner, hver af ca. 60 minutters varighed. Her går vi i dybden med dine udviklingspotentialer og de faktorer, som kan begrænse dem. Dette forløb muliggør en dybere udvikling, hvor vi kan fokusere på potentialer, mål og udvalgte udfordringer hen over en periode. Det giver derfor ofte større og længerevarende resultater.

Se priser
Enkeltsession for privatpersoner

Jeg tilbyder enkeltsessioner hver af ca. 60 minutters varighed med fokus på udvalgte udfordringer, som du oplever og værktøjer til at løse dem.

Se priser