Skip to main content

Virksomhedsrådgivning

Få hjælp til at skabe klarhed over komplekse problemstillinger og beslutningsprocesser i din virksomhed med et virksomhedsforløb. Jeg hjælper med at styrke virksomhedens fokus og føre nye tiltag ud i livet, uanset hvor virksomheden er i sin udvikling. Jeg tilbyder både korte og længere virksomhedsforløb.

Et virksomhedsforløb kan eksempelvis inkludere: 

  • Skabe klarhed over virksomhedens potentialer og udviklingsmuligheder
  • Hjælp til at opnå professionelle mål
  • Sparring på virksomheds- og ledelsesniveau 
  • Hjælp i forbindelse med rekruttering og ansættelse af medarbejdere
  • Understøtte virksomheden med at øge medarbejdertrivsel

Før vi starter et forløb, tager vi en afklarende samtale, som er inkluderet i prisen, hvor vi kan afdække, hvad der er vigtigt for din virksomhed. Sessionerne kan foregå både som fysisk fremmøde, telefonisk eller online via Microsoft Teams.

Kort virksomhedsforløb

Det korte virksomhedsforløb strækker sig over 2 sessioner, hver af ca. 60 minutters varighed. Forløbet er ideelt til virksomheder, der står overfor vigtige strategiske beslutninger som eksempelvis indgåelse af nye partnerskaber eller rekruttering af nøglemedarbejdere. Sådanne beslutninger kan være både komplekse samt tidskrævende, og dette forløb kan hjælpe med at forenkle og effektivisere disse processer.

Se priser
Fuldt virksomhedsforløb

Det fulde virksomhedsforløb strækker sig over 4 sessioner, hver af ca. 60 minutters varighed. Gennem dette forløb vil vi analysere og udforske virksomhedens udviklingspotentialer, mål og eventuelle udfordringer i dybden. Virksomheden vil få rådgivning og værktøjer, som kan anvendes i det daglige arbejde. Det fulde forløb giver virksomheden mulighed for at fokusere på specifikke temaer og udfordringer over en periode, og skaber dermed større udvikling og øgede resultater.

Se priser
Enkeltsession for virksomheder

Jeg tilbyder enkeltsessioner hver af ca. 60 minutters varighed med fokus på virksomhedens udvalgte udfordringer og værktøjer til at løse dem.

Se priser